Vacature: Supervisor / Teamleider / Teamcoach

Krijg je energie van het coachen en ontwikkelen van medewerkers en wil je graag werken in een veranderende omgeving?

Maak met Professional bankers een vervolgstap binnen je loopbaan door te gaan werken bij wisselende opdrachtgevers in de financiële sector.
Juist in deze tijd van veranderingen bij banken zijn er grote kansen voor jou.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een professional die toe is aan een vervolgstap. Je hebt relevante werkervaring in deze functie of in een functie die goed aansluit bij deze functie en beschikt over ervaring binnen een contactcenter.

Je gaat aan de slag binnen het contactcenter van een organisatie die voortdurend in beweging is. Je zal direct leiding geven aan een team adviseurs van circa 15 fte en minimaal 50% van de tijd bezig zijn met het coachen en ontwikkelen van de adviseurs.

Je bent klaar voor deze vervolgstap omdat je jezelf hebt ontwikkeld tot iemand die in handelen sterk gericht is op resultaat en dankzij eigen initiatieven in staat is oplossingen te vinden. Je vindt het leuk om jouw opgedane kennis over het ontwikkelen van teams, feedbacktechnieken en verandermanagement in praktijk te brengen. Als persoon sta je in je kracht en dicht bij zichzelf. Dit leidt tot veerkracht in elke situatie en het vermogen stijlflexibel om te gaan met je omgeving. In de samenwerking met anderen sla je als verbinder op positieve wijze bruggen tussen teamleden. Door actieve zelfontwikkeling ben je continue klaar voor de volgende ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Bij Professional bankers wordt professionals een loopbaan aangeboden waarbij persoonlijke groei centraal staat. Meer informatie?
Kijk snel op www.professionalbankers.nl/werken-bij

Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid persoonlijk te groeien door jezelf continu uit te dagen en te ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke coach. Samen met onze overige professionals neem je deel aan onze periodieke kennis- en inspiratiedagen zodat je ook leert van hun ervaring en wij van jou. Alles gericht op ontwikkeling en leren van elkaar.

Kennismaken?
Wij hopen zo snel mogelijk kennis met je te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder je contactgegevens in dan nemen wij contact met jou op.