Vacature: Recruiter en Social media specialist (intern)

Ben jij geïnteresseerd in mensen, kun jij snel schakelen en hou jij van werken in een klein team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?  Dan is dit je kans door aan de slag te gaan als Recruiter en Social Media specialist bij Professional bankers in Raalte.

Wie zoeken wij
Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die energie krijgt van een functie waarin je veel met mensen in contact bent. Dagelijks ga je op zoek naar de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgevers. Je weet mensen enthousiast te maken en je kunt goed relaties onderhouden.  Het zoeken naar potentiële kandidaten doe je via diverse (online) kanalen. Je schrijft vacatures en je stelt de juiste kandidaten voor.

Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de website, LinkedIn en overige social media kanalen. Je bent creatief in het schrijven van content (zoals vacatureteksten) en je kan goed met diverse systemen overweg.  Tot slot verricht je ook lichte HR werkzaamheden. Kortom een zeer afwisselende en uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Wie zijn wij
Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau in de financiële dienstverlening en staan voor bezieling, openheid en plezier in ons werk! Bij Professional bankers wordt professionals een loopbaan aangeboden waarbij persoonlijke groei centraal staat. Als Recruiter bij Professional bankers krijg jij alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

Meer informatie? Kijk snel op www.professionalbankers.nl/werken-bij

Wat bieden wij
* In eerste instantie een contract voor 6 – 8 maanden voor 28 – 32 uur per week.
* Prima arbeidsvoorwaarden met reiskostenvergoeding.
* Een zelfstandige baan binnen ons gedreven team.

Wanneer pas je bij deze functie
* Minimaal HBO werk- en denkniveau.
* Je bent op korte termijn beschikbaar.
* Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent commercieel ingesteld.
* Je bent enthousiast, leergierig en ondernemend.
* Het is een pré als je ervaring hebt met klantcontact en/of HR werkzaamheden.
* Affiniteit met diverse soorten social media kanalen.

Kennismaken
Wij hopen zo snel mogelijk kennis met je te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder je contactgegevens in dan nemen wij contact met jou op.