Vacature Junior CDD Analist

Heb jij interesse in het tegengaan van witwassen, fraude, terrorismefinancieringen en het vinden van die ene ontbrekende puzzelstukjes?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Met een opleidingsklas van een aantal maanden, wordt jij klaargestoomd voor de functie van junior CDD/KYC Analist. Na deze opleiding ga je (hybride) aan de slag op één van de locaties in jouw eigen regio, waarbij je het grootste gedeelte van de tijd thuis kunt werken.

 

Als Junior Customer Due Diligence Analist hou jij de integriteit van de bank en haar klanten in de gaten. Je breng het klantbeeld in kaart door mogelijke integriteitsrisico’s te signaleren en te analyseren. Je voert onderzoek uit naar klanten waarnaar nog niet eerder een risico analyse is uitgevoerd. Het signaleren en analyseren van risico’s door middel van deskresearch, het reviewen van klantdossiers, telefonische en persoonlijke gesprekken met de klant, zie jij als een uitdaging! Jouw onderzoeksresultaten leg je helder vast stelt je daarbij de klant op de hoogte van het onderzoek.

Ben je succesvol als Junior Analist en wil je jezelf blijven ontwikkelen, dan bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar Medior Analist. Je kunt ook de keuze maken om je te specialiseren in bijvoorbeeld Transactiemonitoring (TM), Anti Money Laundering (AML), Terrorismefinanciering of andere afdelingen die er bestaan op het gebied van klantintegriteit.

 

Wanneer pas je bij deze functies?

 • Je hebt enige werkervaring binnen de financiële of zakelijke dienstverlening;
 • Je bent (bijna) in het bezit van minimaal een Hbo-diploma
 • Je bent resultaatgericht, analytisch en gedreven;
 • Je beschikt over goede communicatieve- en gespreksvaardigheden en hebt een goede oordeelsvorming;

 

Wil jij weten wat het werken als Junior CDD Analist nou zo leuk en interessant maakt? Lees dan de blog van onze collega Lisa over haar ervaring als CDD analist en wat deze functie volgens haar nou zo leuk maakt, via: Medewerker aan het woord: Mijn ervaring als CDD-analist

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doen wij vanuit een persoonlijk traject, want geen mens is hetzelfde.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Landelijk

  Opleiding:             HBO/WO

  Dienstverband:   Fulltime, 32-36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met onze recruiter:

  Christel Vos op  06 18 73 06 76

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR