Vacature Junior CDD Analist

Heb jij interesse in het tegengaan van witwassen, fraude, terrorismefinancieringen en het vinden van die ene ontbrekende puzzelstukjes?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Met een opleidingsklas van ongeveer 9 weken wordt jij klaargestoomd voor de functie van junior CDD Analist. Na deze opleiding ga je aan de slag op één van de locaties in de regio Hengelo, Zaandam of Eindhoven.

 

Als Junior Customer Due Diligence Analist hou jij de integriteit van de bank en haar klanten in de gaten. Je breng het klantbeeld in kaart door mogelijke integriteitsrisico’s te signaleren en te analyseren. Je voert onderzoek uit naar klanten waarnaar nog niet eerder een risico analyse is uitgevoerd. Het signaleren en analyseren van risico’s door middel van deskresearch, het reviewen van klantdossiers, telefonische en persoonlijke gesprekken met de klant, zie jij als een uitdaging! Jouw onderzoeksresultaten leg je helder vast stelt je daarbij de klant op de hoogte van het onderzoek.

 

Wanneer pas je bij deze functies?

  • Je hebt minimaal 6 maanden werkervaring binnen de financiële of zakelijke dienstverlening;
  • Je hebt kennis van bedrijven (verschil tussen BV en eenmanszaak en organogrammen)
  • Je bent resultaatgericht, analytisch en gedreven;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en gespreksvaardigheden en hebt een goede oordeelsvorming;

 

Wil jij weten wat het werken als Junior CDD Analist nou zo leuk en interessant maakt? Lees dan de blog van onze collega Lisa over haar ervaring als CDD analist en wat deze functie volgens haar nou zo leuk maakt, via https://www.professionalbankers.nl/over-ons/blog-lisagerritsen-aug/

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier 

 

Informatie 

Locatie:                  Landelijk

Opleiding:             HBO/WO

Dienstverband:   Fulltime, 32-36 uur

 

 

Solliciteren of contact?

Herken jij jezelf in deze vacature?

Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

Bel of Whatsapp met onze recruiter:

Iris Jasper op 06 – 34 08 26 83

 

 

Volg ons op social media!

Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

Volg dan onze bedrijfspagina op

   Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR