Vacature Financieringsspecialist

 

Krijg jij er energie van om bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s te analyseren bij het verstrekken van financieringen? 

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Als financieringsspecialist werk je nauw samen met de Accountmanager. Jouw klantengroep bestaat uit klanten met complexe financieringsbehoeften en hebben regelmatig een internationaal karakter. Specialistisch maatwerk, zware advisering en uitzonderlijke constructies ga jij niet uit de weg! Je onderhoud contacten met de klant waarbij je de financiële situatie en de behoeften van de klant analyseert. Hierdoor verzamel en structureer je de juiste informatie ten behoeve van de kredietverstrekking. Hierin ben je verantwoordelijk voor het analyseren van diverse risico’s, structureer jij de financiering en licht het financieringsvoorstel toe bij de klant. Daarnaast voer je efficiënte adviesgesprekken met de klant over de financieringsbehoefte en passende financieringsconstructie. Hierbij is jouw sector- en branchekennis van belang. Bij het opstellen van de financieringsconstructies houd je rekening met fiscale, juridische en internationale aspecten. Je geeft een oordeel over de kredietwaardigheid van de klant en legt verbanden tussen de voorgestelde financiering, de aanvullende behoeften en onderkent risico’s op diverse gebieden. Inspelen op de strategie en het risicoprofiel van de onderneming, dragen bij aan de financieringsoplossingen. Ervoor zorgen dat deze oplossingen aansluiten op de behoefte, kennis en ervaring, de financiële positie en risicobereidheid van de klant, zie jij als een uitdaging!

 

Wanneer pas je bij deze functies?

 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een certificering Financieringsspecialist;
 • Je hebt kennis van financieren en alternatieve financieringsproposities en –constructies;
 • Je hebt een goede beheersing Business English in woord en geschrift;
 • Klantenbelang staat bij jou centraal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je bent resultaatgericht, onafhankelijk en onderbouwend in je oordelen;

 

Heb jij ervaring als financieringsspecialist, maar ben je toch op zoek naar een andere uitdaging? Kijk dan eens op onze vacature Accountmanager via: https://www.professionalbankers.nl/werken-bij/vacature-assistent-accountmanagerbedrijven/

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Landelijk

  Opleiding:             HBO/WO

  Dienstverband:   Fulltime, 32-36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

   

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met één van onze recruiters:

   

  Christel Vos op                

  06 – 18 73 06 76        

                   

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR