Vacature CDD Analist

Krijg jij er energie van om die ontbrekende puzzelstukjes te vinden en witwassen, terrorismefinanciering en fraude te voorkomen?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Als Customer Due Diligence Analist hou jij de integriteit van de bank en haar klanten in de gaten. Je brengt het klantbeeld in kaart en je onderzoekt grondig of er sprake van is van integriteitsrisico’s. Hierbij ben jij de regievoerder over jouw dossiers en verantwoordelijk voor het proces vanaf de inventarisatie tot aan het advies. Je voert dagelijks onderzoek uit naar (complexe) klanten waarnaar nog niet eerder een risico analyse is uitgevoerd. Het signaleren en analyseren van integriteits- en bancaire risico’s door middel van deskresearch, het reviewen van klantdossiers, telefonische en persoonlijke gesprekken met de klant, zie jij als een uitdaging! Je maakt gebruik van betalingsverkeer, KvK, kadaster en media. Daarbij maken transacties, geldstromen, de herkomst van het vermogen, het zeggenschap, de eigendom en UBO’s onderdeel uit van jouw onderzoek. Vanuit de analyses doe je voorstellen om risico’s af te wenden en leg je jouw bevindingen en conclusies vast in CDD rapporten. Je stelt daarbij de klant op de hoogte van het onderzoek. Is er sprake van een integriteits- en/of bancaire risico bij klanten? Dan leidt jouw kennis van beleid en wetgeving in combinatie met vakmanschap tot een advies over de toekomstige klantrelatie.

 

Wanneer pas je bij deze functies?

 • Je hebt minimaal 6 maanden relevante werkervaring in CDD of KYC;
 • Je hebt kennis van of ervaring met zakelijke relaties en organisatiestructuren;
 • Je bent resultaatgericht met aandacht voor kwaliteit en kwantiteit;
 • Je beschikt over goede communicatieve- en gespreksvaardigheden en hebt een goede oordeelsvorming;
 • Je bent ondernemend, gedreven, analytisch, onderzoekend en organiserend.

 

Wil jij weten wat het werken als CDD Analist nou zo leuk maakt? Lees dan onze blog waarin we jou 5 redenen geven, via Blog – 5 redenen waarom CDD leuk is  

 

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Landelijk

  Opleiding:             HBO/WO

  Dienstverband:   Fulltime, 32-36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

   

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met onze recruiter:

   

  Christel Vos      

  06 – 18 73 06 76               

               

      

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR