Vacature (assistent) Specialist Intensieve Begeleiding

 

Krijg jij er energie van om bedrijven met een verhoogd kredietrisico naar een gezond commercieel perspectief te begeleiden en zo potentiële risico’s te verminderen?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten van bedrijfsfinancieringen hebben voor jou geen geheimen! Feitelijke vragen stellen aan mensen om de achterliggende vraag te weten te komen, is waar jouw kracht ligt. Zelfstandig en samen met het team begeleid jij klanten naar een positieve toekomst. Vanuit jouw onafhankelijke professionele oordeel maak jij een keuze uit verschillende oplossingsrichtingen en stelt een plan van aanpak op voor de begeleiding van probleemfinancieringen van jouw klantgroepen. Je bepaalt of klanten teruggaan naar regulier beheer of overgaan naar een andere afdeling. Hiervoor onderhoud je contacten met klanten en treed je op als onderhandelaar namens de bank bij externe partijen. Je bent een stevige gesprekspartner zowel intern als extern, je bent duidelijk in je communicatie en kan je goed inleven in de klant. In de samenwerking met anderen sla je als verbinder op positieve wijze bruggen tussen teamleden. Door actieve zelfontwikkeling ben je continue klaar voor de volgende ontwikkeling.

 

Wanneer pas je bij deze functie?

 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent ondernemend, toont initiatief en bent zelfstandig;
 • Je kunt goed omgaan met de veranderingen in klantbediening;
 • Je bent emotioneel intelligent, beschikt over een goed oordeelsvorming en besluitvaardigheid en hebt goede onderhandelingsvaardigheden.

 

Wie zijn wij?
Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Landelijk

  Opleiding:             HBO/WO

  Dienstverband:   Fulltime, 36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

   

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met één van onze recruiters:

   

  Christel Vos op                    

  06 – 18 73 06 76                 

   

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR