Vacature: (Assistent) Specialist Intensieve Begeleiding

Wil je bedrijven met een verhoogd kredietrisico naar een gezond commercieel perspectief begeleiden en zo potentiële risico verminderen?

Maak met Professional bankers een vervolgstap binnen je loopbaan door aan de slag te gaan als (Assistent) Specialist Intensieve Begeleiding bij een grote bancaire instelling.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken professionals die toe zijn aan een vervolgstap. Je hebt relevante werkervaring in deze functie of in een functie die goed aansluit bij deze functie en beschikt over de benodigde systeemkennis.

Je bent klaar voor deze stap omdat je jezelf hebt ontwikkeld tot iemand die in handelen sterk gericht is op resultaat en dankzij eigen initiatieven in staat is oplossingen te vinden. Je vindt het leuk om naast de feitelijke vraag van mensen ook de achterliggende vraag te weten om bij te dragen aan een structurele oplossing. Als persoon sta je in je kracht en dicht bij zichzelf. Dit leidt tot veerkracht in elke situatie en het vermogen stijlflexibel om te gaan met je omgeving. In de samenwerking met anderen sla je als verbinder op positieve wijze bruggen tussen teamleden. Door actieve zelfontwikkeling ben je continue klaar voor de volgende ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Bij Professional bankers wordt professionals een loopbaan aangeboden waarbij persoonlijke groei centraal staat. Meer informatie?
Kijk snel op www.professionalbankers.nl/werken-bij

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid persoonlijk te groeien door jezelf continu uit te dagen en te ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke coach. Samen met onze overige professionals neem je deel aan onze periodieke kennis- en inspiratiedagen zodat je ook leert van hun ervaring en wij van jou. Alles gericht op ontwikkeling en leren van elkaar.

Kennismaken?
Wij hopen zo snel mogelijk kennis met je te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder je contactgegevens in dan nemen wij contact met jou op.