Vacature (assistent) Accountmanager Bedrijven

 

 

Krijg jij er energie van om ondernemingen verder tot bloei te laten brengen door jouw integrale advisering, financiële expertise en kennis van markt en branche?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Als accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten. Je realiseert, ontwikkelt en behoud een duurzame en professionele vertrouwensrelatie, waarin je proactief en structurele aandacht biedt aan iedere klant. Slim gebruik maken van signalen om zo in staat te zijn verwachtingen van klanten te overtreffen en hen helpen te groeien, is waar jij energie van krijgt! Je biedt zakelijke klanten deskundig advies op het gebied van financiële logistiek, financieren en verzekeren. Is er sprake van een complex vraagstuk? Dan lever jij die intensievere en frequentere contact die op dat moment nodig is.

 

Kies jij voor MKB of GZ?

Als (Assistent) Accountmanager kun je aan de slag op de klantgroep MKB of GZ. Werk je graag met een klantengroep bestaande uit ondernemingen, verenigingen en stichtingen? Dan is de functie van (Assistent) Accountmanager MKB iets voor jou! In deze functie biedt jij klanten advies voor alle zakelijke behoefteclusters. Een klant met een incidentele obligo of een complexe financierings- en/of creditbehoefte, ga jij niet uit de weg! Ben jij meer op zoek naar zakelijke klanten met veelal complexe adviesbehoeften en behoeften aan specialistische dienstverlening? Dan is de functie van (Assistent) Accountmanager GZ iets voor jou! Naast het bieden van integraal advies en ondersteuning, signaleer jij krediet en risico’s, achterstanden, limiet- en obligo overschrijdingen. Een goede beheersing van Business English is voor deze functie een pré.

 

Wanneer pas je bij deze functies?

 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van financieren en commercie;
 • Je bent zelfstandig en in staat om snelle beslissingen te nemen;
 • Klantenbelang staat bij jou centraal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent resultaatgericht, ondernemend, oplossingsgericht en organiserend.

 

Heb jij ervaring als accountmanager, maar ben je toch op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens op onze vacature Financieringsspecialist via: https://www.professionalbankers.nl/werken-bij/vacature-financieringsspecialist/

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Landelijk

  Opleiding:             MBO 4/HBO/WO

  Dienstverband:   Fulltime, 32-36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

   

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met één van onze recruiters:

   

  Christel Vos op                 

  06 – 18 73 06 76              

             

         

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR