Vacature Adviseur Wonen & Vermogen

 

Krijg jij er energie van om klanten de beste financiële ondersteuning te geven bij één van hun belangrijkste gebeurtenissen:  het kopen van een huis?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Als Adviseur Wonen & Vermogen geef jij de klant een passend antwoord op alle vragen via de telefoon, chat en videogesprekken. Door jouw oprechte interesse in de klant, ben jij de sparringpartner die de financiële behoefte op het gebied van wonen en vermogen in kaart brengt. Je achterhaalt wat de huidige financiële situatie van de klant is, maar ook wat hun vragen en doelen zijn. Samen met je collega’s spar je over de huidige en gewenste situatie van de klant. Daarbij signaleer je kansen en mogelijkheden voor een nog beter advies en herken je de vraag achter de vraag. Met jouw gezonde dosis lef durf jij dit ook bespreekbaar te maken. Het aandragen van die oplossing waar de klant blij mee is en wat past bij hun vraag en situatie, is waar jij energie van krijgt!

 

Wanneer pas je bij deze functie?

 • Je hebt relevante hypotheek werkervaring binnen de bancaire sector;
 • Je bent in het bezit van een geldig WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen certificaat;
 • Je bent flexibel in je werkhouding en bent bereid om in de avonduren en in de weekenden beschikbaar te zijn om klanten te woord te staan;
 • De klant staat bij jou centraal;
 • Je beschikt over goede communicatieve- en gespreksvaardigheden om de adviezen op een goede en heldere manier te communiceren naar de klant;
 • Je bent kritisch, proactief in je benadering en kwaliteitsgericht.

 

Wie zijn wij?

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’ Dit is waar wij als werkgever en organisatie voor staan. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens om zo onze organisatie samen succesvol te maken. Daarin vinden we persoonlijke groei belangrijk en staat dit centraal in jouw loopbaan.

 

Wat bieden wij?

Professional bankers staat voor persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om iedere medewerker te begeleiden en te coachen tijdens hun opdrachten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook diverse extra’s zoals themadagen, netwerkbijeenkomsten, trainingen/cursussen en een hele leuke kerstbijeenkomst. Mooie momenten om je collega’s te leren kennen en je netwerk te vergroten. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Sollicitatieformulier   

   

  Informatie 

  Locatie:                  Rotterdam

  Opleiding:             MBO 4

  Dienstverband:   Fulltime, 36 uur

   

  Solliciteren of contact?

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Solliciteer dan via onderstaand formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

   

  Heb jij vragen over deze vacature of het samenwerken met Professional bankers?

  Bel of Whatsapp met één van onze recruiters:

   

  Christel Vos op              

  06 – 18 73 06 76            

                 

   

   

  Volg ons op social media!

  Wil je op de hoogte blijven van  de ontwikkelingen binnen Professional bankers?

  Volg dan onze bedrijfspagina op

     Whitepaper LinkedIn - Team LegendFacebook Ads Campagne | Facebook Advertising Professionals | PauwR