Vacature: Advies & Service medewerker Hypotheken

Heb je een MBO-4 of HBO diploma en wil je een stap maken binnen de financiële dienstverlening? 

Maak met Professional bankers een start binnen je loopbaan door aan de slag te gaan als Advies & Service medewerker Hypotheken bij één van onze opdrachtgevers in Amersfoort.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken professionals die energie krijgen van een functie met veel telefonisch klantcontact in de financiële dienstverlening. Je hebt ervaring in een callcenter of contactcenter omgeving, je bent servicegericht en je bent gewend zelfstandig te werken.

Je bent klaar voor deze stap omdat je jezelf hebt ontwikkeld tot iemand die in handelen sterk gericht is op resultaat en dankzij eigen initiatieven in staat is oplossingen te vinden. Je vindt het leuk om naast de feitelijke vraag van klanten ook de achterliggende vraag te weten om bij te dragen aan een structurele oplossing. Als persoon sta je in je kracht en dicht bij zichzelf. Dit leidt tot veerkracht in elke situatie en het vermogen stijlflexibel om te gaan met je omgeving. In de samenwerking met anderen sla je als verbinder op positieve wijze bruggen tussen teamleden. Door actieve zelfontwikkeling ben je continue klaar voor de volgende ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau in de financiële dienstverlening en staan voor bezieling, openheid en plezier in ons werk! Bij Professional bankers wordt professionals een loopbaan aangeboden waarbij persoonlijke groei centraal staat. Meer informatie? Kijk snel op www.professionalbankers.nl/werken-bij

Wat bieden wij?
• Een afwisselende baan voor 36/40 uur per week.
• Prima arbeidsvoorwaarden en een goed marktconform salaris met ruimte om snel door te groeien.
• Goede studiefaciliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden.
• Een uitdagende samenwerking voor een langere periode.

Kennismaken?
Wij hopen zo snel mogelijk kennis met je te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder je contactgegevens in dan nemen wij contact met jou op.