Vacature: Advies & Service medewerker Hypotheken

Heb je kennis van hypotheken en ervaring met klantcontact? Vind je het leuk om klanten te informeren over hun financiële situatie?

Maak met Professional bankers een vervolgstap binnen je loopbaan door te gaan werken bij wisselende opdrachtgevers in de financiële sector. Juist in deze tijd van veranderingen bij banken zijn er grote kansen voor jou.

Wie zoeken wij?
Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoeken wij professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Je hebt één tot twee jaar relevante werkervaring in een functie die goed aansluit bij deze functie en bij voorkeur ervaring in een callcenter omgeving. Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe een zaterdag te werken. Je bent in het bezit van Wft Basis en wilt snel Wft Hypothecaire behalen. Er zal gestart worden met een opleidingsklas waarin je helemaal klaargestoomd wordt om aan de slag te gaan als Advies & Service medewerker Hypotheken.

Je staat klanten telefonisch te woord over hypotheken. De daaruit voortvloeiende taken voer je uit. Denk aan taken als het maken van berekeningen, het versturen van informatie, het afhandelen van klachten en andere administratieve handelingen.

Je bent klaar voor deze stap omdat je jezelf hebt ontwikkeld tot iemand die in handelen sterk gericht is op resultaat en dankzij eigen initiatieven in staat is oplossingen te vinden. Je vindt het leuk om jouw opgedane kennis over hypotheken in praktijk te brengen. Als persoon sta je in je kracht en dicht bij zichzelf. Dit leidt tot veerkracht in elke situatie en het vermogen stijlflexibel om te gaan met je omgeving. In de samenwerking met anderen sla je als verbinder op positieve wijze bruggen tussen teamleden. Door actieve zelfontwikkeling ben je continue klaar voor de volgende ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Bij Professional bankers wordt professionals een loopbaan aangeboden waarbij persoonlijke groei centraal staat. Meer informatie? Kijk snel op www.professionalbankers.nl/werken-bij

Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid persoonlijk te groeien door jezelf continu uit te dagen en te ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke coach. Samen met onze overige professionals neem je deel aan onze periodieke kennis- en inspiratiedagen zodat je ook leert van hun ervaring en wij van jou. Alles gericht op ontwikkeling en leren van elkaar.

Kennismaken?
Wij hopen zo snel mogelijk kennis met je te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op of vul hieronder je contactgegevens in dan nemen wij contact met jou op.