Werken bij?

Professional bankers is een ambitieus detacheringsbureau voor financiële professionals.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Bezieling, openheid en plezier zijn de waarden die voor ons belangrijk zijn en die bepalen hoe wij vinden dat mensen er voor elkaar moeten zijn. Vanuit deze waarden geven wij richting aan ons bedrijf. Bij ons telt de mens.

Onze professionals wordt een loopbaan aangeboden, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Door continu met onze professionals in gesprek te blijven, competenties ter verbetering vast te leggen en diverse opleidingen en trainingen aan te bieden kunnen zij zich ontwikkelen.

Hierbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. We hoeven niet de grootste zijn, wel de beste. Wij kennen onze professionals en zorgen voor de perfecte match voor onze opdrachtgevers. Ons kwalitatief, sterk en persoonlijke netwerk biedt onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit.

 

Open sollicitatie
Staat jouw nieuwe uitdaging hier niet tussen, maar ben je toch benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen?
Stuur dan een open sollicitatie met je CV en een korte motivatie met wat jij zoekt, naar recruitment@professionalbankers.nl
Wij komen graag met je in contact en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar en kunnen wij je toch helpen aan die nieuwe uitdaging!

Ben jij die energieke klantgerichte, zelfstandige en besluitvaardige kracht die niet bang is om de telefoon op te pakken?

Ben jij die energieke klantgerichte, zelfstandige en besluitvaardige kracht die graag bijdraagt aan de woonwens van klanten?

Ben jij de administratieve kracht die wij zoeken? 

Krijg je energie van het adviseren van particuliere klanten over hun vermogen, hun woning of hun toekomstvoorzieningen en wil je dé vervolgstap in jouw loopbaan maken?

Ben je toe aan een vervolgstap, wil je jezelf snel ontwikkelen en ben jij de speurder die altijd de onderste steen boven wil halen?

Hou jij er van om hét visitekaartje te zijn van een bank en is klantcontact jou op het lijf geschreven?

Heb je een MBO-4 of HBO diploma en wil je graag een stap maken binnen de financiële dienstverlening?

Wil jij middels een interne opleiding aan de slag als Adviseur Particulieren bij één van de grootste bancaire instellingen?

Wil je bedrijven met een verhoogd kredietrisico naar een gezond commercieel perspectief begeleiden en zo potentiële risico verminderen?

Wil jij je carrière een boost geven door aan te slag te gaan als Financieringsspecialist?

Ben je toe aan een vervolgstap, wil je jezelf snel ontwikkelen en werken met ondernemers

Krijg jij energie van het beoordelen van hypotheekaanvragen, bankgaranties en overbruggingskredieten, waarbij het klantbelang integraal wordt meegewogen?