Werken bij?

Professional bankers is een ambitieus detacheringsbureau voor financiële professionals.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Bezieling, openheid en plezier zijn de waarden die voor ons belangrijk zijn en die bepalen hoe wij vinden dat mensen er voor elkaar moeten zijn. Vanuit deze waarden geven wij richting aan ons bedrijf. Bij ons telt de mens.

Onze professionals wordt een loopbaan aangeboden, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Door continu met onze professionals in gesprek te blijven, competenties ter verbetering vast te leggen en diverse opleidingen en trainingen aan te bieden kunnen zij zich ontwikkelen.

Hierbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. We hoeven niet de grootste zijn, wel de beste. Wij kennen onze professionals en zorgen voor de perfecte match voor onze opdrachtgevers. Ons kwalitatief, sterk en persoonlijke netwerk biedt onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit.

 

Open sollicitatie
Staat jouw nieuwe uitdaging hier niet tussen, maar ben je toch benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen?
Stuur dan een open sollicitatie met je CV en een korte motivatie met wat jij zoekt, naar recruitment@professionalbankers.nl
Wij komen graag met je in contact en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar en kunnen wij je toch helpen aan die nieuwe uitdaging!

Krijg jij er energie van om bedrijven met een verhoogd kredietrisico naar een gezond commercieel perspectief te begeleiden en zo potentiële risico’s te verminderen?

Krijg jij er energie van om ondernemingen verder tot bloei te laten brengen door jouw integrale advisering, financiële expertise en kennis van markt en branche?

Krijg jij er energie van om die ontbrekende puzzelstukjes te vinden en witwassen, terrorismefinanciering en fraude te voorkomen?

Heb jij interesse in het tegengaan van witwassen, fraude, terrorismefinancieringen en het vinden van die ene ontbrekende puzzelstukjes?

Krijg jij er energie van om bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s te analyseren bij het verstrekken van financieringen? 

Krijg jij er energie van om klanten de beste financiële ondersteuning te geven bij één van hun belangrijkste gebeurtenissen: Het kopen van een huis?

Krijg jij er energie van om klanten dat stukje vertrouwen te geven bij het maken van financiële keuzes bij complexe vraagstukken?

Krijg jij er energie van om klanten met financiële problemen gericht op hypothecaire lasten te ondersteunen en zo de klant een zorgeloos perspectief te bieden?

Krijg jij er energie van om het gehele acceptatieproces van hypotheek- en kredietaanvragen in jouw deskundige handen te hebben?

Krijg jij er energie van om klanten te woord te staan met vragen over hypotheken?