Werken bij?

Professional bankers is een ambitieus detacheringsbureau voor financiële professionals.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Bezieling, openheid en plezier zijn de waarden die voor ons belangrijk zijn en die bepalen hoe wij vinden dat mensen er voor elkaar moeten zijn. Vanuit deze waarden geven wij richting aan ons bedrijf. Bij ons telt de mens.

Onze professionals wordt een loopbaan aangeboden, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Door continu met onze professionals in gesprek te blijven, competenties ter verbetering vast te leggen en diverse opleidingen en trainingen aan te bieden kunnen zij zich ontwikkelen.

Hierbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. We hoeven niet de grootste zijn, wel de beste. Wij kennen onze professionals en zorgen voor de perfecte match voor onze opdrachtgevers. Ons kwalitatief, sterk en persoonlijke netwerk biedt onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit.

Heb je kennis van hypotheken en ervaring met klantcontact? Vind je het leuk om klanten te informeren over hun financiële situatie?

Heb je kennis van hypotheken en ervaring met klantcontact? Vind je het leuk om klanten te informeren over hun financiële situatie?

Krijg je energie van het adviseren van particuliere klanten over hun vermogen, hun woning of hun toekomstvoorzieningen en wil je dé vervolgstap in jouw loopbaan maken?

Heb jij een winnaarsmentaliteit, goede advies en salesvaardigheden en wil jij dé vervolgstap in jouw loopbaan maken?

Ben je toe aan een vervolgstap en wil je jezelf snel ontwikkelen en werken met ondernemers?

Ben je bezig met je Hbo-opleiding en wil je graag de stap maken in de richting van financiële dienstverlening?

Net afgestudeerd en wil je supersnel verkoopvaardigheden leren om door te kunnen groeien naar een stevige adviesfunctie?

Meer weten over werken bij ons?