Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau voor financieel professionals.  Wij hebben jarenlang gewerkt bij onze opdrachtgevers en zijn daardoor in staat snel de juiste kandidaten te selecteren.

Onze professionals wonen verspreid over Nederland waardoor we in heel Nederland actief zijn. We zijn gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand in hartje Raalte.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Wie wij zijn?

Harold Schiller

Achtergrond
Harold is de man die Professional bankers op de kaart heeft gezet. Hij heeft een schat aan ervaring binnen de bancaire detachering.

Kenmerkend
Harold is geïnteresseerd in de mensen met wie hij werkt, is voor velen leermeester en inspirator en zorgt voor een gezonde dosis dynamiek binnen het bedrijf.

André Jonker

Achtergrond
André bekleedde diverse managementfuncties bij banken en weet uit de praktijk wat nodig is bij flexibele inhuur.

Kenmerkend
André is een positieve en energieke persoonlijkheid, een echte teamplayer, een plezierige gesprekspartner, iemand die snel tot de kern weet door te dringen. Hij slaagt erin telkens weer de juiste match te maken en weet door zijn invoelende karakter altijd tot een adequate oplossing te komen.

Lisa Keuning

Achtergrond
Lisa heeft na haar opleiding Personeel en Arbeid jarenlang gewerkt als Adviseur bij één van onze opdrachtgevers. De financiële sector kent ze van binnenuit en daardoor kan ze als recruiter perfect verbindingen leggen.

Kenmerkend
Lisa staat bekend om haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en mensgerichtheid. Mensen coachen, begeleiden en ondersteunen in hun loopbaan geeft haar energie. Door haar overtuigingskracht en creativiteit houdt ze de interesse en commitment vast. Ze houdt van uitdagingen en stopt pas als ze het gewenste resultaat behaald heeft.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Wij ontmoeten u graag.