Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau voor financieel professionals.  Wij hebben jarenlang gewerkt bij onze opdrachtgevers en zijn daardoor in staat snel de juiste kandidaten te selecteren.

Onze professionals wonen verspreid over Nederland waardoor we in heel Nederland actief zijn. We zijn gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand in hartje Raalte.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Wie wij zijn?

Harold Schiller

Achtergrond
Harold is de man die Professional bankers op de kaart heeft gezet. Hij heeft een schat aan ervaring binnen de bancaire detachering.

Kenmerkend
Harold is geïnteresseerd in de mensen met wie hij werkt, is voor velen leermeester en inspirator en zorgt voor een gezonde dosis dynamiek binnen het bedrijf.

André Jonker

Achtergrond
André bekleedde diverse managementfuncties bij banken en weet uit de praktijk wat nodig is bij flexibele inhuur.

Kenmerkend
André is een positieve en energieke persoonlijkheid, een echte teamplayer, een plezierige gesprekspartner, iemand die snel tot de kern weet door te dringen. Hij slaagt erin telkens weer de juiste match te maken en weet door zijn invoelende karakter altijd tot een adequate oplossing te komen.

Christel site 26-11 versie 2

Christel Vos

Achtergrond
Christel komt uit de hospitality branche waarin ze excellente service hoog in het vaandel heeft staan. Na een korte periode bij de Rabobank kan ze haar kennis en krachten bundelen in haar functie bij Professional bankers.

Kenmerkend
Christel is enthousiast en wil heel graag mensen helpen. Ze heeft vrijwel direct snel een klik met mensen en kan hierdoor het gewenste resultaat behalen.

Patrick Voerman foto

Patrick Voerman

Achtergrond
Patrick heeft ruime ervaring met de detacherings- en banksector. Na zelf een aantal interim opdrachten binnen de bancaire sector te hebben vervuld, heeft hij de overstap gemaakt naar de functie van Accountmanager. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het detacheren van mensen. Zijn ervaring en kennis kan Patrick bundelen en toepassen in zijn functie binnen Professional bankers.

Kenmerkend
Patrick is enthousiast, positief en oplossingsgericht. De verbindende schakel zijn tussen organisatie, kandidaat en medewerker is waar Patrick zijn energie uit haalt. De persoonlijke binding is dan ook wat zijn aanpak kenmerkt.

Foto iris 2

Iris Jasper-Poelarends

Achtergrond
Iris komt uit de uitzendbranche waarin ze gedreven is geworden om de juiste persoon binnen te halen en te plaatsen op de juiste functie. Met haar opgedane ervaring in deze branche, kan ze haar kennis en vaardigheden toepassen in haar functie bij Professional bankers.

Kenmerkend
Iris is sociaal, ambitieus en doelgericht. Ze kan goed en makkelijk in contact komen met mensen waarbij ze het belangrijk vindt om ze te leren kennen. Van toegevoegde waarde kunnen zijn voor mensen is dan ook waar ze voldoening en energie uit haalt.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Wij ontmoeten u graag.