Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau voor financieel professionals.  Wij hebben jarenlang gewerkt bij onze opdrachtgevers en zijn daardoor in staat snel de juiste kandidaten te selecteren.

Onze professionals wonen verspreid over Nederland waardoor we in heel Nederland actief zijn. We zijn gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand in hartje Raalte.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Wie wij zijn?

Harold Schiller

Directeur Particulieren

Achtergrond
Harold is de man die Professional bankers op de kaart heeft gezet. Hij heeft een schat aan ervaring binnen de bancaire detachering.

Kenmerkend
Harold is geïnteresseerd in de mensen met wie hij werkt, is voor velen leermeester en inspirator en zorgt voor een gezonde dosis dynamiek binnen het bedrijf.

André Jonker

Directeur Particulieren

Achtergrond
André bekleedde diverse managementfuncties bij banken en weet uit de praktijk wat nodig is bij flexibele inhuur.

Kenmerkend
André is een positieve en energieke persoonlijkheid, een echte teamplayer, een plezierige gesprekspartner, iemand die snel tot de kern weet door te dringen. Hij slaagt erin telkens weer de juiste match te maken en weet door zijn invoelende karakter altijd tot een adequate oplossing te komen.

Ruud Jalving

Directeur Particulieren

Achtergrond
Ruud heeft ruime ervaring als manager van commerciële teams in een dynamische en veranderende omgeving bij financiële instellingen.

Kenmerkend
Ruud communiceert open en direct en wil continue ontwikkelen en inspelen op de klantvraag. Hij is gedreven en mensgericht, met een sterke drang naar resultaat en kwaliteit. Hierin stelt hij de klant centraal en wil met zijn visie een lange termijn relatie opbouwen.

André Hendriksen

Directeur Bedrijven

Achtergrond
André was jarenlang (interim) manager van commerciële teams in een veranderende omgeving bij verschillende banken.

Kenmerkend
André is energiek en mensgericht met een sterke drang naar resultaat.  Zijn kennis en ervaring combineert hij met onbevooroordeeld waarnemen en aanstekelijk enthousiasme. Hiermee zet hij teamleden in korte tijd in hun kracht en coacht hen in hun persoonlijke groei.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Wij ontmoeten u graag.