Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn een middelgroot detacheringsbureau voor financieel professionals.  Wij hebben jarenlang gewerkt bij onze opdrachtgevers en zijn daardoor in staat snel de juiste kandidaten te selecteren.

Onze professionals wonen verspreid over Nederland waardoor we in heel Nederland actief zijn. We zijn gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand in hartje Raalte.

Wij zijn enthousiast, gedreven en gemotiveerd in wat we doen. Wie wij zijn?

Frank van Eck

Achtergrond
Frank heeft een brede achtergrond en daardoor veel ervaring, zowel bancair als commercieel.

Kenmerkend
Frank is de stille betrouwbare kracht van Pb. Met zijn zeer gedegen kennis op gebied van bedrijfsmanagement, automatisering en financiën en een goed gevoel voor commercie, zorgt hij voor een optimale invulling van de customer services en de juiste zakelijk financiële opbouw van het bedrijf.

Daniel Di Giacomo

Achtergrond
Daniël heeft ruim 25 jaar ervaring binnen het bank- en verzekeringswezen, waarvan de afgelopen 10 jaar op interim basis. Door zijn kennis en ervaring, begrijpt hij goed wat detacheren inhoudt en is hij in staat om een goede match te maken.

Kenmerkend

Daniël is een echte verbinder die mensen in hun kracht zet, een luisterend oor heeft en het belangrijk vindt om beloftes waar te maken.

Christel Vos-Toebast

Christel Vos

Achtergrond
Christel komt uit de hospitality branche waarin ze excellente service hoog in het vaandel heeft staan. Na een korte periode bij de Rabobank kan ze haar kennis en krachten bundelen in haar functie bij Professional bankers.

Kenmerkend
Christel is enthousiast en wil heel graag mensen helpen. Ze heeft vrijwel direct een klik met mensen en kan hierdoor het gewenste resultaat behalen.

Patrick_PB

Patrick Voerman

Achtergrond
Patrick heeft ruime ervaring met de detacherings- en banksector. Na zelf een aantal interim opdrachten binnen de bancaire sector te hebben vervuld, heeft hij de overstap gemaakt naar de functie van Accountmanager. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het detacheren van mensen. Zijn ervaring en kennis kan Patrick bundelen en toepassen in zijn functie binnen Professional bankers.

Kenmerkend
Patrick is enthousiast, positief en oplossingsgericht. De verbindende schakel zijn tussen organisatie, kandidaat en medewerker is waar Patrick zijn energie uit haalt. De persoonlijke binding is dan ook wat zijn aanpak kenmerkt.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Wij ontmoeten u graag.