Wat doen wij?

Waar vindt u die high professionals?

Soms is een extra paar handen bijzonder welkom. Iemand met ervaring in de sector, een duizendpoot, iemand die ondersteunt, initieert, organiseert of leidt. Of iemand die het totale project voor kortere of langere tijd van je overpakt. Net zolang totdat de klus is geklaard, het project is afgerond of gewoon zolang je het nodig vindt.

Ben je op zoek naar een financiële uitblinker met wie het prettig samenwerken is? Die zich één voelt met het team en voor wie medewerkers graag een stapje harder lopen?

Wij selecteren en detacheren ervaren professionals in het bank- en verzekeringswezen en zorgen voor de perfecte match.

Spreekt onze dienstverlening u aan? Wij ontmoeten u graag.

Waar onze high professionals aan voldoen?

De professional die tijdelijk bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, past bij het bedrijf, de functie en de opdracht.

Hij heeft kennis van zaken, weet wat er speelt en kan taakoverstijgend werken. Hij heeft ruime ervaring in vergelijkbare functies en beschikt over de juiste competenties voor de nieuwe eisen voor de komende jaren.

Veelzijdig

Onze professionals verstaan het vakgebied tot in de finesses en zijn daarbij ook nog eens plezierig in de omgang en sociaal betrokken. Door hun brede kennis, gevoel voor verhoudingen en oog voor menselijke aspecten zijn ze in staat snel tot de kern door te dringen en de doelen te realiseren.