Geslaagde CCD Themadag

Afgelopen zaterdag 11 mei organiseerde Professional bankers voor het eerst een Themadag die in het teken stond van Customer Due Diligence (CDD), maar liefst 30 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze dag. De dag werd georganiseerd op het kantoor van Professional bankers in Raalte. Het doel van deze dag was kennis delen en opdoen over dit interessante vakgebied.

In de ochtend werden er workshops georganiseerd door Maresca de Jong, Christi Kap en Jan-Eggo Huininga. Deze professionals werken voor Professional bankers als CDD Analist/Coach bij onze opdrachtgevers. Tijdens deze workshops werden praktijkcasussen behandeld en  dit zorgde voor veel interessante discussies en vragen. Na de lunch vertelde Jaap-Jan Daverschot (trainer bij het Nederlands Compliance Instituut) over het CDD beleid en zijn ervaringen met CDD bij verschillende banken, waar hij CDD-afdelingen heeft opgezet. Vervolgens werd er door Anton Jansen (trainer bij Ferocia) het klantgesprek met CDD besproken, hoe breng je het ter sprake tijdens een klantgesprek of met een collega?

Na de middagpauze werden nog de carrièremogelijkheden besproken die er zijn binnen het vakgebied CDD en wat je hiervoor nodig hebt. De dag werd afgesloten met een borrel waar men onder het genot van een hapje en drankje de dag kon evalueren. ‘’Het was een hele inspirerende dag. Ik heb veel kennis mogen delen met collega’s en de dag is voor herhaling vatbaar’’, aldus één van de deelnemers die afgelopen zaterdag aanwezig was bij de Themadag CDD die werd georganiseerd door Professional bankers.

Het team van Professional bankers kijkt terug op een geslaagde dag!