Over ons

Detacheringsbureau | Professional Bankers

Onze visie

Professional bankers is een ambitieus detacheringsbureau voor high professionals in het bank- en verzekeringswezen.

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers kunnen beschikken over vakkundige, flexibele en bevlogen professionals. Wij zorgen voor de juiste match.

Wij investeren in langdurige relaties en bouwen aan een kwalitatief, sterk en persoonlijk netwerk. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit.

Onze visie is helder: we willen niet de grootste, wel de beste speler in de markt zijn. Dit willen we bereiken met vakkundige, betrokken en loyale partners en medewerkers.

‘Persoonlijk, aandacht, plezier, wendbaarheid, bereikbaar en korte lijnen!’

Dit is hoe onze medewerkers Professional bankers als werkgever en organisatie ervaren. Met een gemiddelde waardering van een 8,9 uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek, zijn we op de goede weg om de beste speler in de markt te zijn. Samen met onze medewerkers vormen we een sterk en persoonlijk netwerk en telt ieder mens, om zo onze organisatie samen succesvol te maken.

Spreekt onze dienstverlening je aan? Wij ontmoeten je graag.

Onze belofte

Wij bieden de perfecte oplossing voor uw vraagstukken via kwalitatief hoogwaardige professionals. Die een juiste match zijn met het bedrijf, de functie en de opdracht.

Onze deskundigen verstaan het vakgebied tot in de finesses en zijn daarbij ook nog eens plezierig in de omgang en sociaal betrokken. Door hun brede kennis, gevoel voor verhoudingen en oog voor menselijke aspecten zijn ze in staat snel tot de kern door te dringen en de doelen te realiseren.